DIVALO TRANSYLVANIA

Acest concept a stat ascuns în noi timp de mulți ani, dar într-un final, ne-am făcut curaj și a luat naștere în anul 2015, primind cadou o mică mașină de cusut. Fără prea multă experiență în domeniu, am început să creăm îmbrăcăminte simplă în timpul nostru liber, în micul nostru atelier (o cameră din propria locuință), după care ne-am concentrat toată energia către un singur produs: tricoul oversized.


Având experiență în domeniul imprimării textilelor, am început să dezvoltăm acest produs și să îl imprimăm cu diverse mesaje. Succesul a venit aproape instant, primind feedback-uri pozitive de la clientele noastre. Fiind un produs versatil, tricoul oversized a fost îmbrăcat cu drag inclusiv de vedete din România, considerându-l un produs simplu dar totodată un outfit complet. Fabricat dintr-un material de bumbac 100% a fost considerat outfit-ul perfect pentru zilele de vară.


Ne-am bucurat de tot succesul creat de această ținută și am decis să ne depășim limitele, iar în anul 2017 am lăsat în urmă tot ce ne ocupa timpul și am ales să ne dedicăm în totalitate acestui proiect, mutând atelierul nostru într-un spațiu mai mare unde am putut să facem loc mai multor mașini de cusut.


Având oportunitatea de a aplica pentru un program de finanțare european, ne-am extins atelierul, investind în utilaje noi, moderne, care ne-a ajutat să ne atingem țelul mult visat: să creăm colecții cu detalii unice din țesături de înaltă calitate. Acesta a fost momentul în care am pășit cu adevărat în lumea modei, unde am fost nevoiți să ne adaptăm tendințelor și să fabricăm și alte haine, focusându-ne pe streetstyle.


De-a lungul timpului am creat colecții cu semnătura personală, fiind mereu limitați de procurarea țesăturilor, astfel am decis să ne schimbăm stilul și să îl mutăm într-o zonă mai casual, unde ne putem exprima exact ceea ce simțim.

MADE WITH CARE IN TRANSYLVANIA

Suntem mândri să folosim acest motto deoarece facem parte dintr-o regiune istorică unde am fost crescuți cu spiritul meșteșugăresc, spiritul de a crea manual lucruri de calitate, și ne dorim ca acest spirit să nu se stingă niciodată din viziunea noastră, indiferent unde ne va duce viitorul. Dorința noastră este să promovăm îmbrăcămintea de calitate, fabricată din țesături naturale care să îți îmbrățișeaze corpul, oferindu-ți o stare de încredere și împlinire.

Duminică,Luni,Marți,Miercuri,Joi,Vineri,Sâmbătă
Ianuarie,Februarie,Martie,Aprilie,Mai,Iunie,Iulie,August,Septembrie,Octombrie,Noiembrie,Decembrie
Nu sunt suficiente articole disponibile. Numai[max] stânga.
Coș de cumpărături

Coșul dvs. este gol.

Înapoi la magazin

Adăugați un cupon de reducere

Adăugați un cupon de reducere

Codul cuponului va funcționa pe pagina de plată